SAPA-vakman

Aluminium buitenschrijnwerk nodig? Met een SAPA Aluminium Vakman kiest u voor extra zekerheid.

14697254_10210932265248450_1834967994_o


Bij SAPA ontwerpen, produceren en lakken we onze aluminiumprofielen zelf. Zo zijn we zeker dat ze beantwoorden aan onze hoge eisen op vlak van kwaliteit, esthetiek en isolatie.
En we gaan nog verder … Door u ook constructeurs en installateurs voor te stellen die aan onze strenge kwaliteitseisen beantwoorden: de SAPA AluminiumVakmannen.

Zij zijn door ons erkend en gecertificeerd. Ze worden door ons opgeleid en continu bijgeschoold. En dat merkt u: aan hun advies, hun werk en hun service.

Waarom kiezen voor een SAPA AluminiumVakman?

  • U krijgt topadvies van iemand die aluminium door en door kent. 
    Uw SAPA AluminiumVakman denkt mee met u en uw architect. Hij is een vakman die zelf weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent. Geen verkoper die u enkel in een toonzaal ziet. Zo bent u altijd zeker van het beste advies, en dat van productkeuze tot onderhoud.
  • U kiest voor de kortste weg van productie tot plaatsing en dienst-na-verkoop.
    Uw ramen en deuren worden in België gemaakt door vaklui van bij ons. Door mensen die een nauw contact hebben met SAPA. Zo vermijdt u misverstanden en profiteert u van maximale flexibiliteit.
  • U mag rekenen op correcte communicatie en een professionele plaatsing.
    Een SAPA AluminiumVakman is fier op zijn werk en op zijn tevreden klanten. Dat merkt u. Bij elk contact. En later, bij elke blik op zijn realisaties: uw ramen, deuren of veranda.

Aluminium is ons vak.